Annons:
Etiketteraveluppfödningsajten
Läst 2056 ggr
Cireea
2021-01-16 06:27

Uppfödarkarta

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

I det här inlägget hittar du vår uppfödarkarta, det är en karta över en mängd uppfödare i hela Norden även om främsta fokus ligger på Sverige och Norge. Kartan har med uppfödare inom alla hamsterarter samt gerbiler.

Några punkter innan man klickar in sig på kartan:

  1. Nålarna på kartan är inte satta exakt på uppfödarens adress, utan bara i den stad de föder upp. Vill man ha mer information får man ta kontakt med respektive uppfödare, kontaktinformation finns under varje uppfödare.

  2. Kartan är uppdelad efter arterna där varje art har en egen färg. Ni kan själva bocka i och ur för att nålarna för en specifik art ska vara synlig eller osynlig i menyn inne på kartan.
    Då flera uppfödare har flera arter så är det en nål för varje art, vissa uppfödningar är alltså med flera gånger på samma plats. Det är inget misstag utan är gjort så för att uppfödaren ska synas under varje art denne föder upp när man bockar i och ur arterna.

  3. Kartan har inte några associationer till någon förening, det står ingen information om vem som är reggad och var den är reggad, och det är ett medvetet val från min sida. Det viktigaste är inte om man är registrerad uppfödare eller inte, det viktigast är att man bedriver en seriös och etisk avel på djur med stamtavla. Stamtavla kan man föra på sina djur utan att själv vara registrerad som uppfödare. Vilken förening man tillhör är oväsentligt i sammanhanget och har därför utelämnats.

LÄNK TILL UPPFÖDARKARTAN


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Karta över uppfödare av både gerbil och hamster. Nålarna på kartan är inte satta exakt på uppfödarens adress, utan bara i den stad de föder upp. Vill man ha mer information får man ta kontakt med respektive uppfödare. I menyn till vänster kan ni själv välja att bocka i eller ur de olika arterna för en lättare översikt.
  • Redigerat 2021-03-21 15:02 av Cireea
Annons:
Cireea
2021-01-16 06:52
#1

Kommentarsfältet kommer hållas låst då detta inte är en plats för diskussion. Har man några synpunkter går det jättebra att starta ett eget inlägg.


Film, Gravid, Hamster, Litteratur, Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"
Eyos Hamsteruppföding

Inlägget är låst för nya kommentarer
Upp till toppen
Annons: