Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Guldhamster

Dricker inte vatten

2019-02-01 10:23 #0 av: Elmaa

Jag har haft min billie i några veckor nu men hon hittar inte till vattenflaskan! Ibland så lägger jag lite jordnötsmör på den och leder henne till den,då kan hon blrja dricks men sen hittar hon den inte igen. Jag har mätt om hon druckit något när jag varit borta men då är det alltid lika mycket vatten kvar. Vi ger henne färskmat varje dag och då get jag henne gurka varje gång för att hon ska få i sig vatten. Jag testade ha vatten i en skål eftersom att jag vet att vissa små hamstrar gärna dricker ur den,men hon doppar bara näsan och nyser till lite när hon ska se vad det är. Hur ska jag göra,jag vill ju att hon ska dricka vatten!

Anmäl
2019-02-01 10:25 #1 av: Elmaa

Oj,förlåt för alla stavfel jag kollade inte igenom texten,hopps ni förstår vad jag tänkte skriva

Anmäl
2019-02-01 10:36 #2 av: [Svea&Sabina]2

Man ser oftast inte när en hamster druckit i flaskan, men i en vattenskål ser man. Min hamster har skål och flaska för hon dricker ur båda. Varje dag är skålen halvfull med vatten. I början drack hon inte vatten för hon var i ett nytt hem och osäker. Samma sak med mina kaniner, dem drack ingenting de första veckorna (som jag såg).
Ha vattenskål och flaska, men en liten skål. Jag har en ljushållare från IKEA till min.

https://m2.ikea.com/se/sv/p/glasig-vaermeljushallare-klarglas-00259141/

Anmäl
2019-02-01 10:46 #3 av: Cireea

Jag kan försäkra dig om att din hamster hittar till flaskan. Dom har ett utmärkt luktsinne och kan känna lukten av vattnet. Glad 

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Litteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2019-02-01 11:05 #4 av: Chinesecrestedlover

Färskmat varje dag = innehåller vatten, plus att din hamster hittar säkerligen flaskan som #3 skriver. Man ska tänka på att hamstrar inte kräver speciellt stora mängder vatten med tanke på att de är"ökendjur" dvs. det kan mycket väl vara så att din hamster får i sig fullt tillräckligt från sitt färskfoder, speciellt om den ofta får gurka. 

Anmäl
2019-02-01 12:55 #5 av: Elmaa

#2 hur är din hamster när den dricker ur skålen? Kan hon nysa till lite eller dricker hon bara vanligt

Anmäl
2019-02-01 12:56 #6 av: Elmaa

#3 ibland hittar hon dit och så men hon fattar inte att det finns vatten i,hon luktar lite på röret och går iväg

Anmäl
2019-02-01 12:58 #7 av: Elmaa

#4 ja jag ger henne gurka helatiden så jag vet att hon får vatten i sig men jag har hört att dom kan få diaré om man ger dom gurka För ofta ):

Anmäl
2019-02-01 15:27 #8 av: Namiko

Du ger både färskmat och gurka, det är inte så konstigt att hon inte dricker ur flaskan eftersom hon får i sig allt vatten hon behöver från maten.

Tell someone you love them today, because life is short. But yell it at them in German, because life is also terrifying and confusing.

Anmäl
2019-02-01 16:18 #9 av: [Svea&Sabina]2

#5 Hon dricker och smaskar haha

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.