Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Rysk-vintervit

Hamstern dricker inte

2020-02-09 13:49 #0 av: [Theaminhamster]

Hej min hamster är 11 månader och är en dvärghamster. Har nästan aldrig sätt henne dricka har sätt henne 2 ggr och har haft henne i 9 månader ungefär om hon inte dricker på jättelänge ger jag henne vatten från mitt finger lite så slickar hon för hennes skål eller vattenflaska har alltid lika mycket vatten jag mäter det Ch det är exakt samma som när jag fyllde på vattnet städar 1 ggn i veckan vad ska jag göra?
Behöver snabbt svar

Anmäl
2020-02-09 13:52 #1 av: Cireea

Hamstrar dricker inte ofta eller mycket. Menar du att du bara fyller på vattnet en gång i veckan när du städar? Det ska bytas dagligen så dom har färskt vatten.  

Ger du färskmat ofta? 
Ger man en del färskmat kan hamstern få i sig vätska genom det och därför dricker dom inte lika ofta. 

Om hennes allmäntillstånd är normalt så hade jag inte oroat mig.

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2020-02-09 13:56 #2 av: [Theaminhamster]

#2 nej jag byter vatten typ varje dag men jag lägger de vattnet jag bytt i en skål men lock för att se hur mycket hon dricker det är inte alls mycket,jag ger henne färsk mat ca 3-4 ggr i veckan annars får hon vanlig torr mat med torkad majs mjölmask,pellets, ärtor med mera

Anmäl
2020-02-09 14:33 #3 av: Cireea

#2 Eftersom du har en dvärghamster bör du undvika majs eftersom dom löper större risk för diabetes. Eftersom du ger färskmat så ofta så lär hamstern få i sig nog med vätska genom det. 

Sen dricker som sagt hamstrar inte alls mycket eller ofta, jag ser knappt att det rör sig på mina hamstrars flaskor och då är det guldhamstrar.  

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2020-02-09 14:40 #4 av: [Theaminhamster]

#3 Tack för svaret cireea

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.