Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster

Mjukt bajs?

2020-02-08 14:14 #0 av: anabuff

Hej!

Har en guldhamsterkille som är cirka 5 månader. Till skillnad från våra andra hamstrar så verkar han ha mycket mjukare bajs. Det är inte löst men det är mjukare, man märker en klar skillnad mot de andra som gör små torra kottar. Bajset är kladdigt och fastnar/smetar av sig på inredning då han är långhårig och det fastnar i pälsen ibland. Han verkar annars må väldigt bra. 

Någon som haft liknande? Vad kan det bero på? Alla våra hamstrar får samma kost. 

Anmäl
2020-02-08 14:43 #1 av: Vera27

Känslig för färskmat? Stress?

https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl
2020-02-08 17:43 #2 av: 91Marran

Vad får han får mat?

Anmäl
2020-02-11 20:17 #3 av: anabuff

Han äter en guldhamsterblandning från Mixerama och diverse olika färskmat några gånger i veckan. 

Bajset har varit likadant sedan vi fick hem honom. 

Svårt att veta om han är känslig för färskmat eller ej, ger mycket olika typer av färskmat och han har som sagt alltid varit så. Det finns inga tecken på stress. 

Anmäl
2020-02-11 20:54 #4 av: Cireea

#3 Testa att inte ge färskmat alls några dagar och se om det förändras. Skulle det ge förändring får du göra uteslutningsmetoden, testa olika färskmat och se vilka som ger hamstern dålig avföring. 

Angående "inga tecken på stress" så kan den mjuka avföringen vara just det, ett tecken på stress. 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.