Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Rysk-vintervit

Hamster med vit prick på könet?

2020-01-17 20:35 #0 av: Marlon2020

Hej! 

Först och främst så la jag märke till att det var som en torkad vit gummi aktig sak runt om min hamsters snopp som var typ genomskinligt som var lite vit också. Kollade vidare på detta mer på nätet och som det låter som så kan det vara torkad sperma runt om xD? Det ser inte ut o vara något farligt iallafall, men när jag tog en närmre titt så la jag märke till på hans kön så såg jag en vit prick, ser precis ut som en vanligt finne, som på oss människor, den är inte jättestor heller, och den sitter precis vid sidan på hans kön, någon som har en aning om vad detta kan vara? Det ser inte ut som en tumör alls och den är inte speciellt hård, mer mjuk, kan det vara en finne eller får hamstrar ens sånt? Har en dvärghamster. Se bilden så ser ni på ett ungefär.

Tack!

Anmäl
2020-01-17 20:49 #1 av: Cireea

Omöjligt för oss att säga, kontakta veterinär är mitt råd. 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.