Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster

Guldhamster eller campbells?

2020-01-15 12:01 #0 av: pisces1

Vill skaffa hamster men velar mellan guldhamster eller campbells två hanar. Hur är er erfarenhet med att hålla två campbells hanar ihop(som har bott ihop sen de var små)? Vilken av dessa, guld eller dvärg,är vakna mest?

Anmäl
2020-01-15 12:43 #1 av: Cireea

De flesta hamstrar vaknar på kvällen och är vaken fram till tidig morgon då dom är nattaktiva djur. Sen finns det givetvis skillnader rent individuellt, men det är inget att räkna med. 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2020-01-15 15:09 #2 av: Vera27

Bör inte vara några problem att ha campbells bröderna tillsammans om de bort ihop sedan födsel och att de är till sällskap. Enligt min erfarenhet så är speciellt campbells väldigt (!) sociala, upp både morgon och kväll. De anpassar efter ägaren (speciellt om man har dem i rummet som jag har). De vet när jag går upp, när jag är i rummet osv.

Guldhamster har jag endast ägt en gång, men hon sov hela dagen och vaknade runt 22 tiden.

Campbells i par eller större grupp blir mer sociala också har jag märkt.

https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.