Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider

hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
burar,tillbehör,inredning

Servetter och ritpapper med färg?

2019-08-14 12:01 #0 av: LillaMy!

Det skulle vara kul att pyssla ihop något färgglatt och roligt som är hamstersäkert, men jag undrar om man kan använda servetter och/eller ritpapper med färg?

Anmäl
2019-08-15 06:01 #1 av: [E.Ama]

Är ej säker på det, men jag vet att målarfärg för barn är ofarligt.

Anmäl
2019-08-15 12:50 #2 av: Cireea

Servetter borde fungera med tanke på att det är som vanligt toapapper, jag hade dock inte vågat använda servetter med färg. 

Angående färgat ritpapper så känns det som att det är lite hårt och vasst. Tänker på "papercuts" som vi lätt kan få av kanterna på ett papper. 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2019-08-15 14:55 #3 av: [Coorneliaa]

Servetter med för går att använda då det måste vara ofarlig färg eftersom att man använder dom nära ansiktet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.