Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster

Rött runt ögat

2019-06-28 16:41 #0 av: Elsusa

Hej!
Upptäckte igår att min hamster va röd runt hennes högra öga. Jag googlade lite och hittade då tips att torka av det med en bomullstuss med lite ljummet vatten på. Gjorde det, men nu ser det värre ut och har även runnit från ögat. Torkade av ögat igen innan jag tog bilderna så därför det ser ut som det runkut väldigt mycket. Kolade nära på bomullen sen och såg att det va små bitar av något rött på den. Min hamster är nästan två år och jag är rädd att det här kan bli värre med tanke på hennes ålder. Hon har aldrig varit sjuk eller haft det här problemet innan. Är det här något ni varit med om och vad ska jag göra?

Anmäl
2019-06-28 16:42 #1 av: Elsusa

Här är en bild på bomullstussen jag använde idag

Anmäl
2019-06-28 16:59 #2 av: 91Marran

Besök en veterinär eller ring och be om droppar.

Anmäl
2019-06-29 11:55 #3 av: -Aida-

Djur har ofta pigment i saliv och tårar som gör att de ser rött ut. Kontakta veterinär om du är osäker på nåt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.