Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster

Blöta doftkörtlar

2019-05-05 20:39 #0 av: Elmaa

Insåg nyss att båda av billies doftkörtlar är blöta? Eller alltså det ser ut som om dom var blöta men har torkat typ? Vad kan det vara? ):

Anmäl
2019-05-05 21:20 #1 av: [E.Ama]

Ser de på min med ibland. Det kommer ju nån form av vätska därifrån för att hamstern ska kunna markera revir, så de låter ju normalt. Men jag vet inte med all säkerhet, så vi vill gärna att någon bekräftar :)

Anmäl
2019-05-05 22:53 #2 av: Cireea

Det är inget att oroa sig för så länge doftkörtlarna inte är såriga eller ser infekterade ut. GladIbland händer det att dom avger ett sekret som då hamstrarna använder för att markera sitt revir. 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2019-05-06 19:30 #3 av: AnAnd20

Det är samma som med min hamster. Efter att ha frågat uppfödaren två gånger om det är normalt. Har jag förstått att det är fullkomligt normalt att det kan se ut så här: 

Uppfödaren svarade även att hennes hanar är extra "blöta" om det finns någon brunstig hona i närheten, fast i mitt fall är det nog inte så (jag har ju bara honom). Gapskrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.