Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider

Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
hälsa,beteende,kosthållning,hybrider

Matmängd

2019-03-26 14:41 #0 av: 91Marran

Hur mycket ska en dvärghamster äta ungefär på en dag? Har en som hamstrar så vet inte hur mycket hon äter, så kan inte jämföra. Problemet är att den andra äter en liten tesked om dagen. Sen en dag i veckan lite mer. Är det för lite? Hon känns smal men är pigg i övrigt. Hon älskar sin platta över allt annat. Hon får sällan färskmat då hon bara smakar lite på det och sen låter det va.
Bör jag oroa mig?

Anmäl
2019-03-26 15:00 #1 av: Vera27

Man ska nog inte gå efter hur mycket de äter, utan hur hullet ser ut. Är hullet bra är det inga problem, då äter hamstern så den ska. Men om hamstern är lite tunn kanske man ska justera något, lägga till mer protein i maten, ta ut hjulet eller ge färskmat som nötfärs, ägg osv

https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl
2019-03-26 15:38 #2 av: Cireea

Jag är enig med det Vera skrivit, gå efter hullet och inte mängden mat. Justera fodret och/eller färskmaten om det är så att hamstern känns tunn. 
Rekommenderar att ge en klick barnmat ett par gånger i veckan så kanske det kan hjälp att få upp hamstern lite i vikt. Glad Kanske ge någon extra nöt då det är väldigt fett och kan hjälpa mot dåligt hull. 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2019-03-26 21:32 #3 av: 91Marran

Ska prova att väga henne dagligen och se om det förendras något med vikten. Får ta och köpa barnmat och se om det hjälper till lite.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.