Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk

avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Kinesisk

Vilken hamster bur är bäst

2019-03-15 13:21 #0 av: [Flora2017]

Hej tänkte köpa en kinesisk hamster men undrar vilken bur som är bäst för just den rasen eller vad man ska säga,
Så om ni har några tips på bra bur så skulle det uppsattas

Anmäl
2019-03-15 13:23 #1 av: Cireea

Samla 130-liter tyckte jag fungerade toppen till min kinesiska hamster. Fanns gott om plats för allt som behövdes. Om man borrar små  hål kan man hänga upp saker på väggar och tak också. Väldigt uppskattat! 

Bara för att uppmärksamma: det är olika arter, inte raser. Glad
Det är en viktig skillnad som vi måste vara duktiga på att peka ut så det blir rätt.

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2019-03-15 16:13 #2 av: [Flora2017]

Ok hittade bara inte ordet så skrev raser men är samla tillräckligt stor för in hamster känns kite litet?

Anmäl
2019-03-15 16:17 #3 av: Cireea

En 130-liters samla låda är stor nog åt en hamster, ja. Dessa används av massor av hamsterägare, bland annat många uppfödare, då de är billiga men i bra storlek. 

Sen finns det givetvis situationer där hamstrar inte kan bo i en samla för att de exempelvis gnager sönder lådan eller behöver mer utrymme. Alla är ju individer och man behöver anpassa buren utifrån individen. Jag har använt 130-liters lådorna till majoriteten av mina guldhamstrar och dom har trivts. Några få har behövt större akvarium istället och då får man anpassa det behovet. 

En kinesisk hamster är betydligt mindre än en guldhamster så jag anser att en 130-liters är en stor och rymlig bur för arten. Glad Men du avgör helt själv vad du vill ha för bur till din hamster. Tycker du en samla är för liten får du nog se efter ett större akvarium eller kanske en detolf? 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2019-03-15 16:52 #4 av: [Flora2017]

Ok men då blir det nog en sån👍🏼

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.