Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Guldhamster

Behöver hamster vakt! (Karlsborg)

2019-02-01 15:16 #0 av: HamsterJulia

Hej! Jag har inte fixat fram någon som kan passa min hamster om jag skulle åka bort! Jag har inte köpt någon hamster men när jag hittar någon som kan och vill ta hand om en hamster under några dagar så ska jag köpa en! Så är det någon som bor i Karlsborg? Som vill hjälpa till?

Anmäl
2019-02-01 15:22 #1 av: Vera27

Så du ska köpa en hamster, för att sedan åka bort...?

https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl
2019-02-01 15:44 #2 av: Chinesecrestedlover

#1 Ts menar antagligen inte att skaffa hamster och sedan resa bort direkt efteråt utan vill hitta en person som kan ställa upp som hamstervakt OM/När Ts vill resa (en hamster lever ju i några år och man kan ju under den tiden vilja resa någonstans vid något tillfälle = bra med en plan för hur detta ska lösas i förväg...vilket är det jag tror Ts är ute efter). 

Anmäl
2019-02-01 20:09 #3 av: Vera27

#2 Ååhh okej! :D

https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.