Guldhamster

Hamstervakt!

2019-01-28 19:44 #0 av: HamsterJulia

Hej allihopa! Jag funderat jättelänge nu på att ta hand om en hamster men det ända problemet är när man åker bort, hur gör man? Hur fixade ni hamstervakter eller vad man ska säga. Jag har ingen som jag kan tänka på som hade velat vara hamstervakt men ska jag skicka ut lappar till folk eller är det dumt? Hjälp?

Anmäl
2019-01-28 20:17 #1 av: Chinesecrestedlover

Enkelt...jag åker nästan aldrig bort, hahaSkämtar 

Familjemedlemmar? Släktingar? Vänner?  

Har allt som oftast haft någon familjemedlem eller släkting som passat mina djur om jag behövt åka bort. Vid några enstaka tillfällen hade jag dock en vän som tog hand om mina djur när jag var borta och ingen familjemedlem eller släkting hade möjlighet (det var dock för extremt många år sedan).  

Jag åker dock som sagt ytterst sällan bort, var borta mycket mer som barn/tonåring (familjesemester) men då hade jag släkt som passade "mitt zoo". 

Ska jag åka bort nu så är det familjen som passar...men som sagt jag är mest hemma och tar hand om "mitt zoo" själv. Har de senaste åren på sin höjd varit borta över en helg...men det måste ha varit för flera år sedan nu, haha. 

Att hitta någon som är villig att passa EN liten hamster lär ju inte vara alltför svårt, de är ju inte så krävande...om man å andra sidan har ett "zoo" hemmaGalen (hundar, papegoja, smågnagare av olika arter, reptiler, fiskar m.m.) så kan det vara lite krångligare, haha. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.