Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster

avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Guldhamster

Tips på djuraffär online!

2019-01-24 18:10 #0 av: HamsterJulia

Hej! Finns det någon djuraffär online som säljer billiga tillbehör till hamstrar? Någon som kan tipsa om något!? Jag har tänkt att jag ska en samlar låda från Ikea 130 liter och från början hade jag tänkt att köpa en bur med tillbehör men efter lite läsning så var tydligen inte buren bra för en guldhamster. Så det blir en Ikea låda istället! Men så undrar jag vart jag kan köpa tillbehör till buren billigt!

Anmäl
2019-01-24 18:41 #1 av: Pia-69

Prova Zooplus.se och Bitiba.se!Får idé

Anmäl
2019-01-24 20:47 #2 av: [Flora2017]

Vetzoo kan jag varmt recommendera!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.