Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt

Guldhamster

Få hamstern rumsren

2019-01-11 19:14 #0 av: [Svea&Sabina]2

Hej! Har ni tips på hur man får sin hamster rumsren?
Min guldhamster kissar och bajsar i huset, men händer att hon kissar i sandbadet. Alltså använder hon huset som toalätt för hon orkar inte gå upp och gå i sanden (tror jag)
Det hade varit skönt att inte behöva ta bort all papper hon boat in sig i varje vecka.

Anmäl
2019-01-11 19:51 #1 av: Namiko

Det är tyvärr helt normalt att hamstrar kissar i huset och man kan testa att ha ett hus med flera olika rum i (på samma våning) så blir det mer naturligt för hamstern. Då kan hon ha ett rum att sova i, ett som matförråd och ett som toa. Det är inte säkert att det fungerar, men kanske värt att testa. Det är ju inte hälsosamt för hamstern att sova bland kisset.

Tell someone you love them today, because life is short. But yell it at them in German, because life is also terrifying and confusing.

Anmäl
2019-01-11 19:52 #2 av: Grace2009

Det var inget jag övade med min hamster på något vis, men hon hade sin toalett precis utanför huset så det var lättåtkomligt, även när man vaknar upp och var lite småsömnig Skämtar Har du möjlighet att flytta hennes toalett nära huset och se om det hjälper?

Anmäl
2019-01-11 19:53 #3 av: [Svea&Sabina]2

#2 Jag kan ställa toaletten bredvid huset :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.