Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Guldhamster

Onödigt att byta bur?

2018-12-19 20:00 #0 av: [Svea&Sabina]2

Hej! Jag har en guldhamster som bor i ett 180L akvarium som har mått : Längd: 120cm Bredd: 40cm i mitten och 31cm längst ut Höjd: 50cm Jag vill helst köpa buren "Living world green eco habitat" men den finns ingenstans. Ska jag vänta med att köpa den buren tills den kommer ut eller ska jag köpa Detolf vitrinskåp från IKEA? Vitrinskåpet har måtten Längd: 163cm Bredd: 43cm Känns onödigt om jag köper ett dyrt vitrinskåp och om jag hittar "Living world green eco habitat" så ska jag byta bur igen och slösa pengar. Ska jag vänta tills jag hittar buren jag vill ha eller ska jag köpa Detolf för att hamstern ska ha större ett tag och sedan köpa och byta bur igen? Känns onödigt.. vet inte?

Anmäl
2018-12-19 20:02 #1 av: [Svea&Sabina]2

Här är akvariet hon bor i, som ni säkert sätt i tidigare inlägg :)

Anmäl
2018-12-19 20:14 #2 av: Cireea

Du har redan en tråd om et här med bur till din hamster, håll dig till den istället. Det är så onödigt att flytta diskussionen bland massa trådar då nya deltagare inte har en aning om vad som skrivits i tidigare trådar.

Låser och raderar denna. 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.