Skriv ett nytt inlÀgg! Aktuellt just nu (9) Senaste inlÀggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hÀlsa,beteende,kosthÄllning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hÀlsa,beteende,kosthÄllning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hÀlsa,beteende,kosthÄllning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hÀlsa,beteende,kosthÄllning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hÀlsa,beteende,kosthÄllning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hÀlsa,beteende,kosthÄllning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning

bildtrÄd utstÀllning tÀvlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus sÀljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
burar,tillbehör,inredning

Visa era byggen och vilket lim? đŸč

2018-10-03 20:01 #0 av: [Towehelena]

Jag funderar pÄ att bygga nÄgot med glasspinnar till den familjemedlemmen som jag fÄr hem i helgen, förhoppningsvis. Det Àr glasspinnar som man kan köpa pÄ panduro, men frÄgan Àr vilket lim man ska anvÀnda som inte Àr giftigt?
Tacksam för svar. Skulle vara kul att se era byggen ocksÄ som ni har anvÀnt ut av glasspinnar.

AnmÀl
2018-10-03 21:25 #1 av: Travis D

Har aldrig byggt nĂ„got men pĂ„ youtube anvĂ€nder dom flesta vanlig limpistol vad jag sett 😊

AnmÀl
2018-10-03 22:15 #2 av: IsabellsHamsterhem

Jag anvÀnde limpistol. Har dock inga bilder dÄ alla saker redan Àr antingen förstörda eller sönderbitna av gerbilerna men de var fina nÀr de var nygjorda haha!

AnmÀl
2018-10-03 22:41 #3 av: ThatPie

Letade reda pĂ„ nĂ„gonstans (vet inte vart jag sĂ„g det, men nĂ„gonstans hĂ€r pĂ„ ifokus) att man kan anvĂ€nda Casco’s trĂ€lim för inomhusbruk. Vet inte ifall det Ă€r 100% giftfritt, men sett en del som anvĂ€nt det och det har Ă€ven funkat bra för bĂ„de mig och min syrra. Annars kan man ju alltid gĂ„ pĂ„ det sĂ€kra mjöl+vatten, har aldrig testat det sjĂ€lv dock sĂ„ vet inte hur bra det hĂ„ller eller hur det Ă€r att jobba med. Skulle skicka över nĂ„gra bilder pĂ„ det jag gjort, men Ă€r pĂ„ mobil och lyckas aldrig fĂ„ bilderna att visa sig dĂ„.

AnmÀl
2018-10-04 07:46 #4 av: -Aida-

Det finns vanligt skollim som inte Àr giftigt, det Àr till för att barn ska hantera sÄ de stÄr tydligt om det Àr fritt frÄn gifter, just produkter till barn mÄste hÄlla hög sÀkerhet.

AnmÀl
2018-10-04 09:50 #5 av: [Svea&Sabina]1

Jag har byggt massor med saker till min förra hamster och dÄ anvÀnde jag glasspinnar och limpistol. Varken min förra hamster eller hon jag har nu gnager pÄ limmet.

AnmÀl
2018-10-04 12:03 #6 av: [Towehelena]

#5 SÄ, limpistol funkar? Har sett pÄ youtube dÀr dom anvÀnder limpistol nÀr dom gör saker till hamstrarna med glasspinnar. SÄ, det Àr inte giftigt?

AnmÀl
2018-10-04 13:39 #7 av: ThatPie

#6 det Àr ju inte precis giftigt, men mÄnga Àr gjorda pÄ nÄgon typ av plast. Vilket inte precis Àr det bÀsta de kan fÄ i sig ifall de skulle gnaga pÄ det.

AnmÀl
2018-10-04 20:20 #8 av: Cireea

Limpistol fungerar fint.

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare pĂ„ Eyos Hamsteruppfödning⏋

AnmÀl
2018-10-06 17:57 #9 av: Idahamstern

Jag har byggt ganska mycket med glasspinnar:) bl.a det hÀr huset.
Jag kan tipsa dig om en jÀttebra youtube kanal som heter VanillaHamHam, dÀr bygger de saker av glasspinnar och andra saker.
Ett tips Àr att andvÀnda en seckatör, för det Àr vÀldigt svÄrt att klippa med sax.
Jag köpte ocksÄ glasspinnar frÄn panduro. Köpte Àven Lim dÀr, har tyvÀrr slÀngt förpackningen och jag kommer inte vad limmet hette.

AnmÀl
2018-10-06 18:14 #10 av: [Towehelena]

#9 Åh, vad fint! Det lĂ„ter jĂ€tte kul! Det lĂ„ter som att limpistol fungerar, sĂ„ har bestĂ€llt hem det och sen en massa glasspinnar. SĂ„, ska jag börja bygga lite i veckan! đŸ™đŸ»đŸ™đŸ» man kan hitta jĂ€tte mycket intressanta videosar pĂ„ youtube nĂ€r dom gör diy.

AnmÀl

Det finns en till kommentar till den hÀr diskussionen. Den Àr bara synlig för medlemmar pÄ iFokus. För att lÀsa kommentaren, logga in eller registrera dig pÄ iFokus.