Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur

off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
andra-djur

Hamster och katter

2018-08-17 01:16 #0 av: ebejmar

Min syster har en hamster som heter Nikki (supersöt queen). Vi har även 2 katter, de har båda fått träffa henne och våran äldre katt (som är van med både hamster och kanin) brydde sig inte om henne vilket var bra. Våran yngre katt är också duktig, han tycker det är intressant men han har inte gjort något, bara tittat. Men jag tror inte hamstern fattar att hon borde vara rädd för katterna för hon blir jätteglad när dom kommer och hon klättrar och nosar på dom (katterna är så duktiga) självklart är det en bur i mellan dom men det är väldigt sött när dom nosar på varrandra. Har någon annan haft något liknande eller är vår hamster bara väldigt självsäker och konstig?

Anmäl
2018-08-17 02:08 #1 av: HamsternPutte

Jag har två katter och jag har,hamstrar,råttor,hundar,kaniner och för mig har katterna varit väldigt snälla mot djuren och djuren har ju varit nyfikna såklart,så ja jag har haft en sån hamster som din syster har.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.