Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic

sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
off-topic

Husvisning

2018-05-26 11:39 #0 av: PuffeSnutt

Hej, 

Jag ska flytta snart och imorgon är det husvisning. Hur ska jag göra med hamstern? Kan han vara kvar? ska jag skriva en lapp som säger att man ska visa hänsyn?

Anmäl
2018-05-26 11:55 #1 av: Sindri

Har du informerat mäklaren om att du har en hamster? Vet inte om det kan påverka ev. pälsdjursallergiker.

Jag har varit på många bostadsvisningar och skulle aldrig lämna ett husdjur kvar om jag inte var där själv och vaktade. Speciellt om det kommer barn med på visningen, föräldrarna har inte tid att kolla vad de gör.

Anmäl
2018-05-26 13:54 #2 av: 91Marran

Jag hade inte haft kvar honom. Det kan dra ner värdet på huset och sen så kan han bli stressad.

Anmäl
2018-05-27 17:55 #3 av: PuffeSnutt

Tack för svaren :)

Anmäl
2018-05-28 11:43 #4 av: Thelma741

Precis såsom #1 skrev, man vet inte vad barnen kan göra när föräldrarna tittar bort, skulle själv som 4 åring tycka det var jätte kul att leka med någons hamster när man var på husvisning xD

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.