Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Hamster

Brukar ni ge havre till era hamstrar?

2018-04-07 03:21 #0 av: [SweetieJulia]

Jag vet att en del människor ger havre till sina hamstrar, jag har testat om Gullan tycker om det. Brukar ni ge era hamstrar havre? Är det farligt för dem att äta det?

Anmäl
2018-04-07 09:29 #1 av: Novachan

Nej det är inte farligt för hamstrar att äta havregryn, men de behöver ju förstås äta andra saker också som du säkert redan vet. Så du behöver inte oroa dig.

Om du är osäker på om något är farligt för ditt husdjur så kolla upp om det är farligt eller ej INNAN du ger husdjuret den maten. Såklart händer det att man matar med något som man tror är okej men sedan blir man osäker och då är det jättebra, som du har gjort, att extrakolla efteråt. Men om du är osäker, kolla upp först!

Anmäl
2018-04-07 09:41 #2 av: Vera27

Har havre i min hemgjorda matGlad

https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl
2018-04-07 15:50 #3 av: Hamstern puff

Nej det är inte farligt, min hamster älskar det!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.