Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider

hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
avel,genetik,uppfödning,hybrider

Dräktig?

2018-03-21 19:12 #0 av: Vera27

Vad tycker ni ser hon dräktig ut för att vara i första veckan?:/


https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl
2018-03-21 19:13 #1 av: Vera27

Själv tycker jag inte se något:/

https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl
2018-03-21 19:28 #2 av: EmiCar

Om hon brunstar som vanligt så borde hon inte vara gravid. Du kan se att hon brunstar om on t ex trycker magen mot marken när man stryker henne över ryggen, eller under svansen. En hona brukar lukta lite fränt vid brunsten.

Min guldhamster uppfödning ---> https://deniqueshamstrar.weebly.com Blomma

 HjärtaMedarbetare på Hamster ifokus Hjärta

Anmäl
2018-03-21 19:50 #3 av: Vera27

#2 vet inte när hon brunstar, svårt att se på dvärgar. Tror hon brunstar på natten. Annars får jag svaret på om hon är dräktig i början på april när ungarna är beräknade

https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl
2018-03-21 21:06 #4 av: Chanela

Honor brunstar var fjärde dag och det kan kännas på doften i vissa fall, inte alltid dock. Brunstdoften kan upplevas som ganska unken och sötaktig, nästan lite myskaktig. 

Om honan träffar en hane eller om man klappar henne lite över ryggen när hon brunstar kan hon ställa sig i parningsposition som en "stel pinne" och svansen står rakt upp. Det är lite som om honan hamnar i hypnos.

Dagarna efter parningen kan honan bli tröttare och sover mycket mer. Magen kan se något uppsvälld ut, men man ser inga bebisbulor på henne förrän under sista veckan.

Dagarna innan födseln kan man ofta tydligt se magen bukta ut. Honan behöver mycket bomaterial för att förbereda inför nedkomsten och rivet toalettpapper är det allra bästa (men man får gärna också blanda det med något annat sammanflätningsbart bomaterial - dock aldrig hamstervadd)!

Finns jättebra information på Svenska Hamsterföreningens hemsida.

- Stanna upp och känn efter vad du vill, våga ta risker - 

Medarbetare på Au Pair, Hobbyfotograf, bilder DeviantArt - Discord lover

Anmäl
2018-03-21 21:08 #5 av: Cosmopiloten

Vänta och se :) 
 Min hona började boa bara några dagar innan hennes kull kom, jag tyckte mig se typiska bulor på sidorna på henne men det var främst att hon började bädda och hamstra matgömmor på olika ställen runt om boet som fick mig att bli säker i mina misstankar.
Vissa syns det på, andra döljer det lite mer så ge henne de bästa förutsättningarna och se till att hon har allt hon behöver för att kunna boa ordentligt.

Anmäl
2018-03-21 21:13 #6 av: Vera27

Tack så mycket för hjälpen!Oskyldig

https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl
2018-03-23 16:09 #7 av: Cireea

Vera, jag skulle rekommendera dig att bara vänta och se istället för att spekulera en massa om hamstern är dräktig eller inte. GladVill du verkligen diskutera det dock så håll dig gärna till en tråd för samlad information istället för att göra flera trådar.

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.