Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Hamster

När sover era hamstrar?

2018-03-21 08:53 #0 av: Jennifer-157

Min hamster sover hela dagarna. Jag ser henne sent på kvällen och tidigt på morgonen. Det är jobbigt att behöva vara vaken hela nätterna för att kunna ge henne färskmat.

Anmäl
2018-03-21 08:56 #1 av: Vera27

Mina hamstrar anpassar sig till min rutiner typ haha, på morgonen är de uppe och när jag kommer hem från skolan. På natten när jag sover brukar de sova men kan ibland vara uppe. Så det passar perfekt när jag ska ge färskmat (:

https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl
2018-03-21 08:56 #2 av: Jennifer-157

Jag kan inte ta ut henne ur buren längre, för att hon vaknar på natten och jag lägger mig när hon fått mat.

Anmäl
2018-03-21 09:03 #3 av: Vera27

Vad jobbigt, man kan ju försöka att ändra på rutinerna men det kan vara jobbigt för hamstern. Jag tänkte också på om läget där hamster buren står kan ha något med rutinerna att göra, tex om buren står nära ett fönster och det är ljust så väljer hon att vara uppe på natten istället. Jag har mina burar där det inte är så ljust.

https://cosmoshamstrar.weebly.com/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.