Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
minneslund

Extremt saknad

2018-02-03 15:15 #0 av: Kahja256

Min hamster dog för 1 årsen och var väldigt sjuk. Han låg i 3 dagar och kunde varken äta eller dricka, han var stel fast inte död. Var bara 14 då och visste verkligen inte vad jag skulle göra. Mådde så sjukt dåligt över att se han må så dåligt och ångrar verkligen att ja inte lät han somna in hos veterinären. Han var och är fortfarande min ända vän, bästa vän. När ja va väldigt sjuk låg han med i sjukhussängen varje dag, kändes verkligen som att han brydde sig. Han hade ett bra liv med mycket mat och uppmärksamhet, men har så dåligt samvete. Saknar han så ja gråter varje dag. Kan va hemma från skolan flera dagar pågrund av saknad och ångest. Har haft många hamstrar innan, men aldrig haft en hamster med så snäll och stark personlighet som han. Känns som att han var en ängel skickad från himlen. För en månadersen tänkte jag köpa en hamster. Med det går verkligen inte. Saknar han för mycket och bryter ihop av bara tanken. Han är mer en bara en hamster.
Finns det fler här som mår extremt dåligt och saknar sin hamster mer en nått annat?

Anmäl
2018-02-03 15:37 #1 av: vallhund

Skulle råda dig att kontakta BUP du verkar ha fastnat i ditt sorgearbete.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2018-02-03 21:22 #2 av: 91Marran

Svarar dig senare i veckan. Vet hur du har det. Annars så kan du pma mig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.