Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
hälsa,beteende,kosthållning,campbells

Leka med fjädrar?

2017-12-05 00:11 #0 av: yewi

Hej,

Jag har tidigare haft råttor som tyckt väldigt mycket om att jaga fjädrar, så jag provade att dra runt en fjäder i hamsterburen för att se vad mina pojkar skulle göra. En i taget jagade de runt fjädern lite och verkade vilja släpa med den till boet. Är detta kul för dem tror ni? De verkade inte rädda eller så. Tvärtom. De sprang till sandlådan och rullade sig och putsade sig lite medans fjädern fortfarande nuddade dem.

Jag har då 3 campbellhanar på drygt 6 veckor :) 

Vad har ni för erfarenheter kring hamstrar och fjädrar? Att jaga saker? Hur leker hamstrar generellt? 

Anmäl
2017-12-05 07:34 #1 av: Majaa12

Jag har aldrig upplevt att hamstrar gillar att leka och jaga saker på samma sätt som råttor. Jag tror mer att hamstrarna ville fånga fjädern för att lägga i boet och ha som bomaterial, annars är dom nog inte så intresserade :)

Mvh Maja  

Medarbetare på Guldhamster iFokus 

  

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.