Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Guldhamster

Blöt mage?

2017-02-27 22:42 #0 av: Moast

Hej
Liptons mage har ett par gånger varit blöt när jag tagit upp honom. Då har jag tänkt att han trampat omkring i blöta grönsaker, men idag hade jag inte hunnit ge honom några och magen var blöt..
Jag tog faktiskt och gjorde rent med en bomullsrondell och ljummet vatten. Sen torkade jag så torr som jag kunde med papper.

Vet någon vad det skulle kunna vara?

Anmäl
2017-02-27 22:52 #1 av: Hamstertassen_891211

Har du en vattenskål? Det har jag. Dom brukar vara i den

Anmäl
2017-02-28 01:06 #2 av: HamsternFrasse

Kan ju vara så att det droppar från vattenflaskan om han "står upp" och dricker<3

Anmäl
2017-02-28 09:31 #3 av: Moast

#1 Ja jag har vattenskål så det skulle ju kunna vara de..

Då skippar jag att tvätta rent nästa gång och torkar bara av!!

Anmäl
2017-02-28 21:33 #4 av: Sara:)

hänt med 2 av mina hamstrar också, båda hanar. Ni tror inte det har att göra med typ doftkörteln eller något? har en flaska till mina och den är för låg för att dom ska kunna stå upp och dricka, och ger dom sällan blöta grönsaker eftersom att dom inte äter det. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.