Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
avel,genetik,uppfödning,guldhamster

Kinesisk hamsterhona el. guldhamsterhane sökes

2017-02-07 09:58 #0 av: tvättbjörnen

Hej allihop! Är det någon som säljer en guldhamsterhane, korthårig? Eller kanske en kinesisk hamsterhona? Bor i Sthlm.

Ha det gott!

Anmäl
2017-02-07 21:51 #1 av: Alwyn

Guldhamstrar är ju oerhört lätt att hitta. Säljs överallt. Kineser är svårsre. Ring Roslagens hamstrsr och fråga jag vet att hon har haft.

Anmäl
2017-02-07 22:26 #2 av: Roonja

tvättbjörnen, stod inte du i kö hos mig? :) förväntas ha både kh i mina kullar nu och en kineskull framöver. :)

Anmäl
2017-02-08 17:11 #3 av: tvättbjörnen

Hej, jag hoppas du fick mitt mail Roonja. Jag trodde jag till slut fick napp på Pygmemöss men de skulle transporteras från grossist så det får vänta. Vill verkligen stödja uppfödare istället. Efter x antal youtubeklipp om mössen så får jag konstatera att de är lite väl "hoppiga" för att det ska kännas hanterbart just nu. Nu ska jag bara övertala min sambo om att smågnagare är fantastiska och höra efter hur vi löser passning under sommaren. 

Hur gör ni andra när ni reser? Turas ni om att passa djuren eller lämnar ni in dem någonstans?

Är det någon skillnad i lukt mellan guldhamster och kinesisk hamster? Fördel hane/hona? 

Nu ska jag fortsätta på min checklista, ett steg närmare att ha hamster.. =D

Anmäl
2017-02-08 18:54 #4 av: HamsternFrasse

#3 Honorna luktar ju lite illa ungefär var fjärde dag så fördelen med hanarna är ju att dem inte luktar men annars är de väldigt lika i beteendet hos de flesta : )

Anmäl
2017-02-09 09:34 #5 av: Roonja

#3 Pygmemöss är inte djur man hanterar.. :) Jag reser inte. jag stannar hemma med djuren :) Honor kan lukta mer. kineser luktar nästan inte alls.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.