Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster

Törstig guldhamster

2017-01-11 21:07 #0 av: Lilyjuni

Hej! Vi har en guldhamster, Otis som är ca 1 1/2 år. Den senaste tiden har vi reagerat på att han har börjat dricka så mycket vatten! Från att man knappt märkte på flaskan att han hade druckit trycker han lätt i sig 3/4 flaska på en dag. Och med detta kissar han ju! Från att man fick städa bort lite i sandlådan till att man nu får byta ut all sand som är alldeles blöt.. är det här normalt? Vi börjar bli lite oroliga.. någon som vet?

Anmäl
2017-01-11 21:11 #1 av: Cireea

Är du säker på att han dricker vattnet och inte samlar det i kindpåsarna och sedan tömmer ut det i sanden? Glad Finns flera som haft hamstrar som roat sig med det. 

Om det är så att han dricker vattnet så låter det som att besök hos veterinären vore lämpligt. Tummen upp

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2017-01-12 07:37 #2 av: Lilyjuni

Ja det var ju ett uppslag.. vi får spionera på honom och se vad som försegår egentligen.. tack för tips!!

Anmäl
2017-01-13 11:08 #3 av: Jelly the hamster

Min hamster (på bilden) var jag oxå jätteorolig för. Kom sedan på att hon tömde faskan (ca 2 dl) och tömde kindpåsarna mitt i spånet. Innan jag visste var det va, trodde jag att hon hade deabetes.Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.