Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Guldhamster

Svensk eller Engelsk youtubekanal?

2017-01-04 19:02 #0 av: Petloveer

Jag har startat en youtube kanal, (happyhamster24 om du vill kolla in) Jag står i valet och kvalet om att den ska vara p engelska eller svenska. Om jag har den på engelska så kan fler förstå vad jag säger men det är större konkurrens. Om jag gör dem på svenska är det mindre konkurrens men intresset kanske inte finns.
Så min fråga är: vad tycker ni? Skulle ni kolla på mina videos?

Anmäl
2017-01-04 19:56 #1 av: Ellrose

Jag skulle kolla på den. och jag skulle förstå både svenska och engelska men då jag har dyslexi så blir det enklare med svenska.

Anmäl
2017-01-05 00:36 #2 av: lillablomman

Jag tycker du ska köra på Svenska! Behövs fler svenska hamster-youtubers :D

//Geraldine, Tut, Ernst-Hugo, Svensson och Gunwald

Blomma Spreading love over the internet Blomma

Anmäl
2017-01-05 00:40 #3 av: Tuvas_hamstrar

Jag tycker att du kan köra på svenska! Men kanske engelsk text?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.