Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

00. GULDHAMSTER ALLMÄNT 01 --- Avel, Genetik, Uppfödning 02 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 03. CAMPBELLS ALLMÄNT 04 --- Avel, Genetik, Uppfödning 05 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 06. KINESISK ALLMÄNT 07 --- Avel, Genetik, Uppfödning 08 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 09. ROBOROVSKIS ALLMÄNT 10 --- Avel, Genetik, Uppfödning 11 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 12. RYSK VINTERVIT ALLMÄNT 13 --- Avel, Genetik, Uppfödning 14 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 15. HYBRIDER ALLMÄNT 16 --- Avel, Genetik, Uppfödning 17 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 18. HAMSTER ALLMÄNT 19 --- Burar och tillbehör 20 --- Bildtrådar 21 --- Utställningssnack - Träffar 22 --- MH & Veckotävlingar 23 --- Minneslunden 24 - Andra Djur 25 - Off Topic 26 - Frågor till värdar / Om sajten 27 - Säljes, köpes och erbjudes 28 - Nyfiken i en strut
25 - Off Topic

Bra service!

2016-11-12 10:08 #0 av: emeliesjostrand

För ett tag sen handlade jag lite lösviktsmat till min hamster på Arken Zoo utanför Väla. När jag kom hem och hällde upp maten i en burk så såg jag att där kröp runt en mal. Om jag förstått det rätt så är det inget farligt för hamstern men jag vill själv inte ha den i mitt hem och framförallt inte om den hunnit lägga ägg eller liknande.

Vilket fall så åkte jag dagen efter tillbaka till butiken och ville returnera maten. Det var inga problem! Tyckte jag blev så bra behandlad och fick en färdig paketerad hamstermat-påse samt en extra liten påse med godis i till honom. Tyckte det var väldigt bra gjort och vill bara hylla de för bra service! :-) 

Har ni tips på andra bra djurbutiker i NV-Skåne så tar jag gärna emot de! Kul att testa på lite olika! :-)

Anmäl
2016-11-12 10:33 #1 av: Djurgalen

Åh vilken bra service!
Mina favorit djuraffärer är:
Djurriket - Helsingborg
Zoogiganten - Lomma
Tropic stallet - Hässleholm :))

Anmäl
2016-11-12 11:05 #2 av: -Aida-

Jag undviker lösvikt just för att de finns ohyra i de. just malar är inte så farligt men man kan få annan ohyra som sprider sig i våra egna skafferier och mat där inne som vi sen ska äta ur, då får man ringa anticimex vilket inte är så himla skoj.
Jag fick en värre sort ohyra hem till mig av butikens egen blandade foder och mitt hem kunde blivit invaderat av dessa kryp om jag inte stängt in foderpåsen i en plastback och kunde stoppa spridningen.
Fick jätte dålig service, faktiskt ingen alls av denna butik och dom bortförklarade det, hur hygieniskt är de att äta en massa ägg och kryp i sin egen mat.
Så jag säger aldrig mer lösvikt eller butikernas egen blandade foder, de är för stor risk.

Anmäl
2016-11-12 12:20 #3 av: emeliesjostrand

#2 Tack för tipsen! Alltid roligt att besöka nya butiker! :-)

#2 Ush det var ju inte alls kul att höra! Nu när jag hör din historia är jag glad att det inte blev värre för min del! I Vanliga fall brukar jag inte köpa mat i lösvikt men tänkte jag skulle testa det men det kommer jag nog inte göra igen! Tråkigt att många företag inte tänker på hur viktigt det är med kundservice!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.