Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit

hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
avel,genetik,uppfödning,vintervit

Varför attackerade hanen honan?

2016-10-16 22:09 #0 av: Krepnon

Jag har två vintervita, en hona och en hane. De bor i var sin bur men flera gånger har jag försökt sätta ihop dem i en annan bur för parning. Hanen har bara ignorerat honan varje gång och verkat totalt ointresserad av parning. Honan attackerade honom vissa gånger och andra gånger var hon istället framme och nosade och slickade. 

Idag försökte jag sätta ihop dem igen men nu attackerade HANEN honan om och om igen! Varför? Varje gång har jag satt ihop dem på "neutral mark", alltså inte i någon av deras burar utan  en enskild, specifik för detta. 

Vad gör jag för fel?

Anmäl
2016-10-17 06:37 #1 av: tiger tok

Är honan brunstig när du gör detta?!

"Djur pratar, men bara de som vet hur dem ska lyssna kan höra vad dem säger!!"
Anmäl
2016-10-17 10:41 #2 av: Krepnon

Vissa gånger har hon varit det och andra inte. Det vet jag inte innan jag sätter ihop dem för hon visar inga tecken på om hon är brunstig eller inte förrän dem är i samma bur. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.