Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit

hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
avel,genetik,uppfödning,vintervit

Tillstånd för uppfödning?

2016-08-09 12:25 #0 av: kitte94

Jag planerar för uppfödning av vintervit. Kom och tänka på det här med tillstånd. Om det är från Jordbruksverket eller länsstyrelsen kommer jag inte ihåg. Ska man ansöka om det innan man tar in de första aveldjuren? Behövs det om man bara ska ha i liten skala?(i början iaf)

Anmäl
2016-08-09 13:04 #1 av: Tsunamis

Nej det behövs inte för hobbysyfte. 

Så fort man ämnar att föda upp enbart för att sälja/i vinstdrivande syfte det är då JBV kräver att man skaffar tillstånd.

MvH   SE-Tsunamis   hemsida   ~   email   ~   Facebook
Sajtvärd på Gerbiler ifokus
Admin på Möss samt moderator på hamster och gerbil som sällskapsdjur

Anmäl
2016-08-09 13:37 #2 av: kitte94

Va bra :) blev lite osäker för fick för ett tag sen att jag va tvungen att kollas upp så jag följde lagen då jag hade 6gnagare, som tydligen va gränsen om man inte driver uppfödning.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.