Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
burar,tillbehör,inredning

Bur för hamsterns naturliga livsstil

2016-07-05 16:29 #0 av: Alwyn

Vill dela den här artikeln jag fann eftersom jag gillar konceptet. Kul läsning för er som kan engelska.

Den handlar om ett projekt att utforma en bur som tillgodoser hamsterns behov av en naturlig livsstil, nämligen att gräva underjordiska tunnlar.

https://www.google.com/patents/US5855187

Kanske vore något att plocka idéer från i våra burar och miljöer till dem?

Anmäl
2016-07-05 20:42 #1 av: Peach&me

Bra idé. Men jag fattade inte om du skulle göra den här den här själv eller om du ville att ett förutag skulle fixa den

Anmäl
2016-07-06 08:14 #2 av: Alwyn

Inget av det just nu, tycker att många som har hamster glömmer att erbjuda grävmöjligheter och ville dela denna som tankeställare. När jag skaffar hamster kommer jag dock att bygga egna burar och ta hänsyn till behovet av att gräva :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.