Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Hamster

Vad är detta?

2016-04-06 10:29 #0 av: LinneaPuh

På bilden har jag dragit back hans skinn lite. Så man ser bättre. Ska det vara sådär på en hster? Mindre päls vid halsen/bröstet? Vad kan det bero på? Har han en tumör?

Anmäl
2016-04-06 10:32 #1 av: Cireea

LinneaPuh, du har redan en sådan här tråd, skriv i den istället för att hela tiden göra nya. Det är inte första gången jag säger åt dig, nästa gång får du skrivförbud om du inte lyssnar på vad jag säger.

//Admin

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.