Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Guldhamster

Något att gnaga på under resor?

2016-02-15 21:29 #0 av: [eliinmeyer]

Hej

Jag har ingen transportbur än och jag ska hämta min hamster imorgon och har valt att använda mig av en skokartong då jag läst att det funkar. Men sen har det också stått att hamstrar gärna gnager på kartongen så det blir hål. Kan man förhindra det genom att lägga in knäckebröd, en gren eller liknande?

Anmäl
2016-02-15 22:46 #1 av: wildalia

Jag har hämtat hamstrar i kartong. Ingen av dom har bitit.
De alla brukar ligga stilla. Se till att det finns lite bomaterial,
Helst sådant den är van vid, alltså en del bomaterial i från du hämtade den.
Har du långt hem ?

Anmäl
2016-02-16 00:52 #2 av: 91Marran

Min ena försökte bita sig ur. Men den var i en trång kartong med två andra. Så en stor skokartong borde inte vara något problem. Ta annars ett glasspaket och gör hål i, eller en gammal plastlåda. :-)

Anmäl
2016-02-16 10:00 #3 av: [eliinmeyer]

#1 tar ca 1 timme hem

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.