Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Guldhamster

Luktar illa

2015-12-13 11:31 #0 av: MandizZ

Jag har två guldhamstrar varav den lite större luktar illa (vi fick dem för ca 2-3 veckor sedan men då märkte vi ingen odör) min mamma tror att det är någon könsdoft hon (?) är ca 3 månader, men kan det vara en hane? Jag har försökt att undersöka könet men ser inte något större (det som stöder hane teorin är att den sniffade den andra hamstern i rumpan när de fick springa bland leksaker I badkaret)

Anmäl
2015-12-13 11:41 #1 av: MandizZ

Hon sprayar/sprutar oxå någon gegga som är vitaktig

Anmäl
2015-12-13 11:52 #2 av: annakarin_li

Kan det vara så att hon brunstar? Vissa honor kan då få en kraftig doft i ett par dagar. Inget farligt utan de visar upp sig för hanarna ☺. Om jag inte minns fel så brunstar honorna var 10:e dag. Min ena hona luktade riktigt kraftigt när hon brunstar.

Anmäl
2015-12-13 12:22 #3 av: Cireea

Guldhamsterhonor brunstar var 4:e dag Skämtar

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2015-12-13 16:06 #4 av: MandizZ

Tack #2 och #3 det kan få mig lite mer "on track"

Anmäl
2015-12-13 17:03 #5 av: Cireea

Sedan, efter att ha läst ditt inlägg en omgång till, så ska du ABSOLUT INTE sätta ihop guldhamstrarna tillsammans! FörskräcktInte ens i en lekhage i en sekund. 

Den enda gången guldhamstrar ska träffas är vid parning och jag hoppas innerligt att du inte tänker avla på dessa två om du inte kan se skillnad på könen. Oberörd

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.