Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Hamster

Mina hamstrar bråkar!! Vad ska jag göra??

2015-11-08 16:06 #0 av: thea_eliasson

Den första bilden ni ser här nere är på min hamster JimmySkämtar som är den minsta av dem.  Som inte heller kan sitta still. Sen kommer TimmySkämtarSom är den lite större av dem. Han är en  riktig proffsig fotomodellSkrattar

Som ni ser på min rubrik så bråkar mina hamstrar. I början var det bara lite men nu har det gått över till att man inte kan ha dem tillsammans för då börjar Timmy att söka Jimmy och när han hittar honom så bryter det ut. Och Jimmy är så gott som död om han inte flyr. Och nu har också Jimmy börjat att vara allmänt nervös hela tiden. Vi har en ovanvåning på vår bur och om Jimmy sitter där och äter och Timmy kommer så hoppar han ner på nedervåningen och springer sedan in i sitt hus. Och det gör mig väldigt bekymrad. Nu vet ni hur det står till!

Jag är en djurälskare och vill inte göra något som skadar djuret. Om jag har dem tillsammans dör Jimmy så småningom! Vad ska jag göra!!!??? HJÄLP MIG!!

Anmäl
2015-11-08 16:07 #1 av: Cireea

Sära på dom direkt! 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2015-11-08 16:10 #2 av: lollynonna

Som ovanstående, sära på dem! Det kommer inte att bli bättre.

// Linah 

 Medarbetare på djurannonser och gerbiler iFokus!
SolGerbilsidanSol

Anmäl
2015-11-08 16:10 #3 av: thea_eliasson

Bara tillfälligt eller hela tiden???

#1 Cireea

Anmäl
2015-11-08 16:11 #4 av: lollynonna

#3 Hela tiden. De kommer inte att acceptera varandra.

// Linah 

 Medarbetare på djurannonser och gerbiler iFokus!
SolGerbilsidanSol

Anmäl
2015-11-08 16:11 #5 av: lollynonna

Och sedan får du nog skaffa en kompis åt jimmy :)

// Linah 

 Medarbetare på djurannonser och gerbiler iFokus!
SolGerbilsidanSol

Anmäl
2015-11-08 16:11 #6 av: thea_eliasson

Okii tack!! Men hur ska jag veta att det kommar att funka med en ny?? Oc sedan har mina hamstrar bara ett år kvar av sitt liv!!

Anmäl
2015-11-08 16:15 #7 av: thea_eliasson

#5lollynonna

Anmäl
2015-11-08 16:17 #8 av: lollynonna

#6 Det vet du inte, men eftersom Jimmy är den snälla så är det störst chans att han accepterar en ny. Och vadå bara ett år kvar? De kan dö före och efter ett år, du vet inte hur länge de kommer att leva.

// Linah 

 Medarbetare på djurannonser och gerbiler iFokus!
SolGerbilsidanSol

Anmäl
2015-11-08 16:20 #9 av: thea_eliasson

om man tänker att dem blir tre år som är snittåldern #8lollynonna

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.