Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Hamster

Leverfläckar?

2015-10-30 22:39 #0 av: Ellys

Ted har 3 st "leverfläckar" som är placerade på nacken, bakom öronen och en precis innan ena frambenet börjar. Är det farligt eller helt normalt? Det är som svarta fläckar på huden. Bra att veta är att han är svartbandad och fläckarna sitter endast i de svartpälsade områdena. Han lider inte utav det, ser och beter sig som en helt frisk hamster. Jag misstänker att han haft dem sen han kom. Aldrig sett ett liknande inlägg här inne så tänker höra om någon här vet något?
(Har även 2 eller 3 bilder, men ganska usel kvalité)

Anmäl
2015-10-30 23:17 #1 av: Cireea

Låter som pigmentfläckar i huden. SkrattarSådana hade min hane Seth också.

Men lägg gärna ut en bild eller två så vi får se :) 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2015-10-30 23:23 #2 av: Ellys

Här är bilderna, hoppas att det syns!

Anmäl
2015-10-30 23:25 #3 av: Cireea

Pigmentfläckar :) Ingenting att oroa sig för! 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2015-10-30 23:29 #4 av: Ellys

#3 puuh, skönt att höra! Det roliga är att han har två stycken, nästan identiska, fläckar precis bakom öronen på vardera sida :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.