Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Hamster

Albino pris?

2015-07-11 16:25 #0 av: Piviaoliwia

Hej jag har fått en kull med två Albins och som vanligt vis säljer jag dem för 200kr men vad tycker ni albinon ska gå för? I djuraffären sa dem att de är väldigt sällsynta och dyrare än vanligt men kunde ej säga ett pris snälla hjälp

Anmäl
2015-07-11 17:40 #1 av: Lojs

Jag tycker det ger ett dåligt intryck och känns oseriöst att sätta olika pris pga färg, det ger intrycket av att säljaren anser att de andra med annan färg är sämre.  De med särskild färg kostar ju inte mer att föda upp, varför ska de då kosta mer att köpa?
Och nej, de är inte sällsynta, inte när det kommer till privata uppfödare, de är inte lika vanliga hos grossisterna som djuraffärerna köper av dock, eftersom det är svårare för djuraffärerna att sälja rödögda djur, "vanligt folk" tycker ofta röda ögon ser läskiga ut och många djuraffärer tar inte ens in rödögda.

"If someone ever says "-You don't need more aquariums."
Stop talking to them, you don't need that kind of negativity in your life."
;)
Medis på akvariefisk.

Anmäl
2015-07-11 17:41 #2 av: Lojs

De är för övrigt inte albino, albino saknar pigment och är kritvita i pälsen. 

"If someone ever says "-You don't need more aquariums."
Stop talking to them, you don't need that kind of negativity in your life."
;)
Medis på akvariefisk.

Anmäl
2015-07-11 18:39 #3 av: Tessan01

Håller med Louise! 

Anmäl
2015-07-11 19:30 #4 av: [evilewa]

Svarade i din andra tråd. Det är inte Albino!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.