Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Guldhamster

Spån?

2015-06-29 22:52 #0 av: fotboll22

Har kollat ett bra tag på olika botten material nu. Det är till en långhårig hamster, eftersom min bur kommer vara rätt hög, vill jag ha mycket bo material. Uppåt 15 cm.. Därför ska materialet vara bra att gräva i, men inte fastna i pälsen. Alspån hade jag till min förra hamster och det fastnade inte i hans päls, men frågan är om de kan gräva bra i det? Carefresh fastnar ju bara i pälsen. Spånet ska vara lätt att få tag på :)

Anmäl
2015-06-30 07:44 #1 av: Mrsarrow

Alspån tycker jag är absolut bäst! :-) Jag brukar dela av endel av buren och ha sand avdelning där så att de kan gräva ordentligt där der tycker de är kul :-)

Anmäl
2015-06-30 09:40 #2 av: fotboll22

Ja precis. När man har en sån stor bur med mycket spån och sand. Hur ofta behöver man städa den då? :) Om hamstern gör massor av gångar och gräver under spånet vill man kanske inte städa lika ofta, och det tar ju längre tid att bli smutsigt väll? Jag brukar ju alltid ha en toalett i buren där min hamster lärt sig kissa som jag byter varenda dag.

Anmäl
2015-06-30 18:33 #3 av: Mrsarrow

Jag behöver inte byta alspånet alls lika ofta som jag gjort förut när jag haft kutterspån. Det luktar inte alls på samma sätt! Mina är också rumsrena och kissar bara i sina toaletter, så där byter jag ofta men jag tycker att alspånet räcker mycket längre än kutterspån :-)

Anmäl
2015-06-30 18:39 #4 av: Tessan01

Lättströ / hampaströ! Finns på Granngården, en stor bal på 20kg för 149kr. Fastnar sällan i min lh hanes päls Tummen upp

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.