Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster

Pussy Kattmat

2015-06-22 16:14 #0 av: Abbbb

Hej! Är detta något som min lilla guldbamster skulle kunna äta, pussy kattmat (blöttfoder) i olika smaker? :)

Anmäl
2015-06-22 16:22 #1 av: Cireea

Jag brukar inte ge kattmat till mina hamstrar då det innehåller taurin. Istället ger jag hundmat, dock torrfoder som jag blandar ner i deras vanliga mat. 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2015-06-23 17:12 #2 av: Abbbb

Okej då köper jag inte det :)

Men en fråga vad är taurin och varför är det dåligt för hamstrar? :)

Anmäl
2015-06-24 01:34 #3 av: Achatina

Har för mig att det är giftigt i för stora mängder. Ämnet är en organisk syra som de flesta djur tillverkar själva (inte katter). Eftersom hamstrar förmodligen gör det själva så blir det ju lite överdos om de får kattmat ovanpå sin naturliga dos. 

Men har du katt redan som får kattmaten så bör det inte vara något större problem om det bara är lite och ibland. Har du inte katt och köper det för hamstern så är det ju lite onödigt dyrt, de äter ju inte jättemycket liksom.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.