Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning

tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
utställning

SM och träff den 5-6 september med SHF

2015-06-19 22:33 #0 av: Be-Bopz

Den 5-6 september kommer vi hålla vårt SM, detta i samband med vår sommarträff, en helg med föreläsning, genomgång av standarden på hamster och gerbil, utbildning av domare, en chans att ställa för fler domare samma dag och samla ck/cert/A.

Det kommer bli grillkväll, med en massa skratt och lek, så kom och umgås med oss i Svenska Hamsterföreningen, en oförglömlig helg, att alltid minnas :)

Anmäl
2015-06-20 03:32 #1 av: Be-Bopz

SM kommer att hållas mellan Motala och Mjölby, i ett samhälle som heter Fågelsta.
Jag kan tyvärr inte uppdatera första meddelandet, men mer information finns på hemsidan och hemsidan kommer att uppdateras senare med domare och tider.
http://www.hamsterforeningen.se/f%C3%B6reningen/kalender-2082800#/calendar=1&id=147472

Anmäl
2015-08-05 19:17 #2 av: Be-Bopz

Nu finns inbjudan ute till SM och utställning :)

Anmäl
2015-08-11 14:16 #3 av: Be-Bopz

Söndagen den 6 september, i samband med SM utanför Motala, så kommer vi att ha en dag med föreläsning, men även en chans för de som vill lära sig mer om färger, typ mm på guldhamster/dvärghamster. Schema för dagen ser ni nedan. För att vi ska kunna planera för lunch (pris 35 kr) så behöver vi veta hur intresset ser ut, anmälan för att närvara denna dagen gör ni till: moa@hamsterforeningen.se, sista dag att anmäla sig är 28 aug 24:00.

Schema för söndagen den 6 sep:

10:00. Föreläsning Genetik Basic, grunderna i genetik och enkel guldhamstergenetik.
11:00 Genomgång av olika färger/typer/hårlag på guldhamster.
Vi hoppas kunna göra detsamma på dvärghamster under förutsättning att dvärghamstrar finns på plats.
12:00 Lunch
13:00 Fortsättning färger mm, men även en chans för er som vill bli petdomare, anmälan krävs även för detta.
Vi beräknar att dagen slutar senast 15:00.

Hoppas ni vill delta under denna dagen, du är välkommen även om du inte är medlem, just för att vi vill öka intresset för våra arter i föreningen, anmälan krävs för samtliga då vi fortfarande är noga med att alla svarar på våra frågor (om djur du har hemma och din kontakt med zoodjur/importer) för att kunna närvara.

Anmäl
2015-08-11 22:23 #4 av: Be-Bopz

För att försöka förklara närmare om utställningen, vi har en SM-klass, där du måste vara medlem för att få ställa ut, djuren som ställs i denna klass måste vara registrerade i vår förening. Här vinner djuren titlar, som tex SM-Vinnare 2015.
För att ställa ut i SM-klassen anmäler du dina djur i den anmälan i vårt system.

Sedan har vi vid sidan av en möjlighet att kunna samla på sig lite ck/cerk/A i standard och pet, du kan anmäla för ALLA de domare vars namn står med i systemet, de olika domarna dömer olika klasser, vilka kan du se i inbjudan.
Här får du provställa, djuren behöver inte vara registrerade. Varje domare kommer dela ut ett första pris, en rosett. Så du kommer att kunna vinna även här :)
Så passa på att ställ för samtliga domare. 

Just det! Det finns tex Linda K och Tina T och Emmy O, som dömer sm-klasserna, men som även dömer utanför sm, så det går alldeles utmärkt att ställa för dessa domare, anmäl vid deras namn bara :)

Anmäl
2015-08-21 00:51 #5 av: Be-Bopz

Glöm inte att sista dagen att anmäla är den 28 aug :)

Hoppas vi ses!

Anmäl
2015-08-26 22:36 #6 av: Be-Bopz

Påminner!

Anmäl