Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
avel,genetik,uppfödning,guldhamster

ro rost/cinnamon

2015-06-08 21:50 #0 av: Fridelin

Vad tror ni om färgen p min lilla Vallda? Jag antar att hon är rö rost umb  eller cinnamon umb?Glad

Anmäl
2015-06-08 22:57 #1 av: Roonja

Det går endast att se med parning. Många säger att man kan se det om man kollar runt ögonen, men vad jag har för mig så är det inte sant då det ofta blivit fel då. :)

Anmäl
2015-06-08 23:50 #2 av: Be-Bopz

Varför kan du inte se det runt ögonen?

Anmäl
2015-06-09 06:39 #3 av: Roonja

Finns det något som bevisar det? :) Bara undrar? :) Vet att det föreslagits men sedan har det kommit motargument. De som genom ögonen som har sagts varit rö rost har varit cinnamon genom parning och då har det där med ögonen uteslutits. Det är i alla fall det jag lärt mig :) Kan självklart ha fel! :)

 Men det borde ju vara en sådan minimal skillnad i så fall så  det borde inte gå att se. :P Därför har de flesta sagt att det visas säkert genom parning :) Vilket jag själv tror på :) Men jag vill gärna se skillnad om du har bild Linda :) 

Anmäl
2015-06-09 13:34 #4 av: Zaviie

Jag skulle gissa på rö rost umb, då den har bruna kindtecken och det blekta inte är fullt lika grått som hos en cinnamon, skulle vara spännande om hon parades med en bb. Glad
 Jättesöt bebis btw Kär

Mvh Emilia (Vallmos Hamtrar på facebook) Hemsida: vallmo.weebly.com
Medarbetare på  Rexkanin.ifokus, SHF´s forum: forum.hamsterforeningen.se

Anmäl
2015-06-09 15:12 #5 av: Fridelin

Tack alla! Tanken är att hon ska paras med en bö silversobel till hösten, så då får jag väl svar!

Anmäl
2015-06-09 17:39 #6 av: Be-Bopz

Jag ska nog vara helt ärlig med att det du nämner Ronja, har jag inte hört tidigare. Jag vet bara det jag har fått lära mig och det är det som får hänga med :)

Sen har jag tyvärr inga bilder som jag kan visa.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.