Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning

tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
utställning

Dvärghamster Utställning?

2015-05-21 19:15 #0 av: EmiliaIrene

Okej, så jag har två hamstrar som jag tänkt att jag ska prova på att ställa ut. Så jag undrade bara om någon vet några/någon bra utställning för dvärghamstrar här i Stockholm i år och kanske en länk till någon hemsida? :)

Ville bara kolla för att själv har jag hittat en utställning men den är inte förns i november, det spelar i och för sig inte så mycket roll men jag vill hinna gå på några utställningar innan mina hamstrar blir för gamla, haha. De fyller iallafall 1 år i December så så gamla är de inte. Men på vissa ställen får man inte ställa ut hamstrar som är över 1 år.

Anmäl
2015-05-21 19:22 #1 av: Tina Torstensson

Kolla med SDS om de kanske har någon utställning i Stockholm på G. Är det SHFs utställning som du har hittat i november? SHF kommer att ha en utställning i Vadstena också i augusti. Det blir oftast bara 1-2 utställningar i Stockholm per år, eftersom vi måste sprida ut utställningarna över hela landet också. I många fall kan man behöva åka en bit till utställningarna, om man vill vara med på många olika på ett år. ;)

Anmäl
2015-05-21 19:43 #2 av: EmiliaIrene

Okej!

Jag har såg nu att det var i oktober och inte november, dumt av mig ;) Den utställningen var iallafall SDS som ska ha.  Kommer nog antagligen inte kunna åka så långt som till Vadstena men man får väl se ;)

Tack för informationen iallafall :) 

Anmäl
2015-05-21 20:00 #3 av: Cireea

#1 Rättning: Sprida utställningarna i södra delen av landet Skämtar

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2015-05-22 14:54 #4 av: [Ingunn_1969]


SDS har utställning 6 juni i Kallhäll Folkets Hus.

http://www.dvarghamster.se/

Med vänlig hälsning Ingunn

www.snogatanshamsteruppfodning.com

Anmäl
2015-05-22 18:07 #5 av: Dvärgvädur

#1 Vilket datum kommer SHF till Vadstena? Skulle vara roligt att komma och kolla, brukar inte vara utställningar i Östergötland särskilt ofta! 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.