Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Hamster

Namn-tips!

2015-05-20 15:36 #0 av: Candela

På söndag kommer min lilla pojke hem till mig Kär

Kullen heter Hunger Games, och hans namn på stamtavlan är Peeta. Jag känner dock att det är ett "svårt" namn att ha som tilltalsnamn, så jag försöker nu hitta något som känns rätt.

Jag har funderat på följande (också karaktärer från Hunger Games):
* Rue
* Glimmer

Men även på glass-namn:
* Calippo
* Piggelin

Min pojkvän tycker att den ska heta Spackel Funderar

Tips/åsikter?Lipar

Anmäl
2015-05-20 15:39 #1 av: Cireea

Varför Rue eller Glimmer? .. menar inte att du inte får döpa din hane efter en tjej i filmen men jag bara undrar varför. 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2015-05-20 15:41 #2 av: Candela

Jag tycker att Rue och Glimmer är ganska unisex, om man tar dem ur sitt sammanhang och tänker sig det som ett namn på en hamster Glad Lilla kängurun i Nalle Puh är ju en pojke Skrattar

Anmäl
2015-05-20 15:42 #3 av: Cireea

Okej Lipar Av dina förslag så gillar jag dock din pojkväns mest.. Skrattar

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2015-05-20 15:43 #4 av: Candela

Haha. Ja, jag tycker också att det har en rolig klang Skrattar Det känns ju dock inte helt som ett namn, även om det förmodligen kommer börja göra det om man börjar använda det som sådant.

Anmäl
2015-05-20 15:46 #5 av: Cireea

Tja... vad man väljer att använda som namn är ju upp till var och en. Min ena egenuppfödda heter One of a kind men kallas Ek eftersom vi kör med förkortningen OAK = Ek .. Lipar

Seth kallas för för Z (Zäta), Tequila för Tikka masala och så vidare. Det gör sig som självt, man ska aldrig direkt tvinga fram namn utan man brukar börja säga något och så blir det bara så. Skrattar

Låt säga att du döper din hamster till Rue och så börjar du kalla honom för Roro .. då har du ju som dubbelbytt namnet x) 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2015-05-20 15:48 #6 av: Candela

Det är sant Skämtar Risken finn dock att det bara blir "Hamstern", som en av mina tidigare hamstrar har fått heta Skrattar Jag försökte efter ett tag att ge honom ett riktigt namn, men då hade liksom Hamstern redan fastnat.

Anmäl
2015-05-20 16:18 #7 av: [Nampheet]

Här så har jag lite tips:
Cato
Marvin/Marvel
Finnick
(Namnen är från THG)

Anmäl
2015-05-20 17:05 #8 av: Fiona1234

Tycker peeta är ett kort och bra namn haha, annars kallas han tjockisen här hemma, går alltid hem xD

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.