Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

00. GULDHAMSTER ALLMÄNT 01 --- Avel, Genetik, Uppfödning 02 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 03. CAMPBELLS ALLMÄNT 04 --- Avel, Genetik, Uppfödning 05 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 06. KINESISK ALLMÄNT 07 --- Avel, Genetik, Uppfödning 08 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 09. ROBOROVSKIS ALLMÄNT 10 --- Avel, Genetik, Uppfödning 11 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 12. RYSK VINTERVIT ALLMÄNT 13 --- Avel, Genetik, Uppfödning 14 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 15. HYBRIDER ALLMÄNT 16 --- Avel, Genetik, Uppfödning 17 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 18. HAMSTER ALLMÄNT 19 --- Burar och tillbehör 20 --- Bildtrådar 21 --- Utställningssnack - Träffar 22 --- MH & Veckotävlingar 23 --- Minneslunden 24 - Andra Djur 25 - Off Topic 26 - Frågor till värdar / Om sajten 27 - Säljes, köpes och erbjudes 28 - Nyfiken i en strut
19 --- Burar och tillbehör

Dina hamstertillbehör

2015-04-09 20:39 #0 av: Dvärgvädur

Här är en tråd för recensioner och bilder på dina hamstertillbehör!

Vill du tipsa om något speciellt som just din hamster tycker extra mycket om, eller bara visa din samling? Då har du hittat rätt :)

Jättekul om  några lägger upp.

                                                                   // Johanna

                                         Medarbetare på Dvärghamster iFokus

Anmäl
2015-04-10 12:16 #1 av: Mirre395

Då kan jag börja med en väldigt användbar leksak som man kan göra mycket av!:)
Namn: Det varierar beroende på vart man köper men oftast "bendy bridge"
Storlek: 57cm lång och 7cm bred
Produkt: hängbro men kan användas till mycket mer!

Beskrivning: Detta är en bro som passar in i alla burar och har väldigt naturliga färger och är i 99% naturligt material (trä och metall som håller ihop). Bron kan bland annat användas som stege till andra våningar, avdelning i buren om man vill ha olika bottenmaterial, en vanlig klätterleksak som du själv väljer formen på då den är flexibel och går att göra till nästan vad som helst. Den kan också vara en lite utsiktsplats att sitta på eller en liten våning bara. Vill du hänga upp den i taket så medföljer "krokar" som man också lätt kan ta bort.

Jag har använd den mest som en avdelare som separerar två olika delar i buren men även som ett litet tak på t.ex. Ett sandbad!:) Den är lätt att hitta och finns i de flesta djurbutiker men kan annars hittas på exempelvis animail.se: https://animail.se/gnagarhangbro-flexibel-55x7cm.html?nosto=nosto-category

Den är visserligen inte en "leksak" men det går att göra mycket av den! Av mig får den fem av fem stjärnor!^^ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Priset kan dock variera beroende på var du köper den, allt från 20kr till 70kr, annars tycker jag att det är ett bra pris! Kan också tillägga att det finns andra varianter men kortare och bredare men dem får någon annan recensera!:)

Anmäl
2015-04-10 22:23 #2 av: emeliesjostrand

Bra tips #1! Har bara antagit att mina hamstrar skulle tycka den vart tråkig men det var ju kul att höra att dina uppskattat den! :-)

Vill passa på att inte tipsa om vippbrädor (ex. http://www.zoo.se/natural-living-vippbrada-hamstrar.html) då det inte varit något mina hamstrar varit intresserad av (haft nio olika och ingen har gillat de). Däremot genomskinliga rör är väldigt uppskattat! (http://www.zoo.se/produkter/smadjur-gnagare/burinredning/tunnel-ror/tubeline-rakt-ferplast-hamsterror-21-cm.html). Det är tips jag kan komma med! :-)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.