Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider

hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
avel,genetik,uppfödning,hybrider

ANG dvärghamsterungar!!

2015-03-30 20:33 #0 av: moaolsson

Hej, våran katt fick då tag på hamstermamma sorgligt nog.. 

men vi hade 6 hamsterungar som blir 3 veckor på torsdag ( dom äter själv lite), men det jag undrar är om man kan fortsätta ha dom och liksom hjälpa dem att utvecklas på egenhand? tacksam för svar verkligen då det hyser panik och kaos just nu.. för mer information så skriv!

Anmäl
2015-03-30 20:39 #1 av: Wellcraft

Ge dem mycket näringsrik mat.
Animalier & nyttigt grönt.
Stödmata gärna med lite mjökersättning för kattunge.

Häst, Vardag & Hund
nouw.com/WallHund

Anmäl
2015-03-31 07:23 #2 av: LillyAmanda

Värme är viktigt när de inte finns någon mamma.

Anmäl
2015-04-01 15:22 #3 av: Tilda Hansson

För några månader sen hade jag en guldhamstermamma som dog med en kull på precis en vecka. Jag lyckades hålla all vid liv ved vetevärmare under buren, massa sortes saftig nyttig och bra mat och fick även handmata alla ungar en gång i timmen. (Med majsvälling.)Alla klarade sig jätte bra och var helt friska och pigga!:) Så jag tror du har en väldigt stor chans att klara det du med!:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.