Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Guldhamster

Ny hamster och en död hamster ;(

2015-03-24 14:34 #0 av: PoroMadoro

Hej jag hade en hamster innan. Så den dog igår jag grät och grät. Min mamma tog mig direkt till affären och köpte en ny hon sa det kan va bra för att dräpa litte av sorgen. Jag har fått hamstern nu. Den anpassar sig till denns nya bur har rengjort den jätte bra den är precis som ny buren. Men när jag ser min hamster blir jag glad. Men samtidigt kan jag gråta i oändligheter för min gamla hamster. Har ni nått tips så jag kan sluta gråta och tänkta på honom ;(?

Anmäl
2015-03-24 14:36 #1 av: PoroMadoro

Saken är den min nya hamster skriker hela tiden och klättrar upp till hjulet från buren. Sen ramlar är rädd att den sakdar sig!

Anmäl
2015-03-24 14:39 #2 av: PoroMadoro

Och att jag kan inte sluta gråta ibland i perioder för min gamla sötis ;(

Anmäl
2015-03-24 15:08 #3 av: Lovapop

Ja det är ju hemskt att djur dör men försök att tänka på den nya sötnosen. Och du kommer säkert att sakna det gamla länge. Men tänk på att om du inte hade fått den gamla så hade du inte haft alla fina minen.

Anmäl
2015-03-24 15:12 #4 av: Sibbesägare

#3 lovapop det var väldigt fint sagt. Håller med dig 100%

Anmäl
2015-03-24 15:18 #5 av: PoroMadoro

#3 Tack har bilder och videos när jag kollar på dom tappar jag andan men han är så sött när han tittade rakt in i kameranen gång :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.