Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
Guldhamster

djurpassning

2015-03-24 08:34 #0 av: [soffan :>]

Hej, Sofia heter jag och jag hade tänkt passa djur i sommar. Finns i Falkenberg och har ni några frågor så är det bara att kommentera osv..

GladHär är mer information om du är intresserad:

http://djurpassning-fbg.weebly.com/

Anmäl
2015-03-24 15:31 #1 av: Lovapop

Hur mycket kostar det??

Anmäl
2015-03-25 14:17 #2 av: [soffan :>]

Det står på hemsidan ;)

Anmäl
2015-03-25 15:47 #3 av: Cireea

Är du medveten om risker för smittor osv när det kommer till just guldhamster? 

Jag tycker du inte bör ta emot någon guldhamster för att minska risken för spridning av eventuell papova. Det finns symptomfria bärare eller också kanske en hamster redan blivit sjuk men att det inte syns ännu och då kan den smitta andra guldhamstrar som bor hos dig eller som kommer att bo hos dig. 

Har du även fått godkänt tillstånd? 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.