Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovski avel,genetik,uppfödning,roborovski hälsa,beteende,kosthållning,roborovski Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur

off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
andra-djur

Katt och hamster?

2015-03-05 16:10 #0 av: Dvärgvädur

Jag undrar hur ni som har katt och hamster på samma gång har löst det?

Har ni säkrat burarna på något speciellt sätt, eller räcker det med att ha lock? 

Anmäl
2015-03-05 16:13 #1 av: Cireea

Jag har katt nu och jag är dessutom uppfödare så jag har massor av burar. Ibland kan han vara nyfiken och titta på dom eller liksom "ligga på lur" i soffan men han vet att burarna är "no go" så de gånger han ens försöker ta sig till burarna så slinker han undan fortare än kvickt när man ryter till. Man måste helt enkelt visa katten att burarna är off limits. 

Jag har inte säkrat burarna på något annat sätt än vanligt. Lock har räckt gott och väl, dock låter jag inte katten vara i tvrummet på natten då hamstrarna är där. 

FilmGuldhamster, HamsterLitteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2015-03-05 17:06 #2 av: Mirre395

Jag har ju två katter som gärna skulle vilja komma åt hamstern men jag har hamstern helt enkelt i ett rum med stängd dörr och så har jag skyddande lock på så att dem inte kan komma åt buren på något sätt:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.