Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
avel,genetik,uppfödning,guldhamster

Hamsterungar väntas i Göteborg

2015-03-03 11:53 #0 av: MissEmmis

Nu har jag parat Miss Emmi's Flufflisa (silvergrå umb) och Miss Emmi's Fluffapuffa (rost) med fina gamla tvååringen Bamse (troligen black silver pearl), och vi väntar därför förhoppningsvis hamsterungar  om ett par veckor hos Miss Emmi's guldhamsteruppfödning. Det kommer kanske att bli två regnbågskullar med en massa olika färger. Alla ungar blir långhåriga. Alla tre blivande föräldrar har jättemysigt temperament.

Hemsida: http://missemmis.se/

Anmäl
2015-03-05 18:20 #1 av: Mirre395

Superkul!^^ Lycka till med allt!

Anmäl
2015-03-20 23:06 #2 av: MissEmmis

Tack Mirre!

Anmäl
2015-03-20 23:13 #3 av: MissEmmis

I onsdags föddes Flufflisas kull, det blev 7 fina ungar, som äter och sover och äter och sover. De har redan börjat få lite pigment på huden och lite små fjun som är början på deras päls. Alla ungarna blir svartögda. Flufflisa är jätteduktig med sina små, precis som tidigare generationers mammor har varit. 

Fluffapuffas parning tog sig tyvärr inte, men vi ska försöka göra en omparning snart. Välkomna att höra av er om ni är intresserade av en hamsterunge. Jag söker även fodervärd till en dovefärgad hanunge. Jag är registrerad uppfödare i Svenska hamsterföreningen under stamnamnet Miss Emmi's. Vi bor i Göteborg.

saga_emelie@hotmail.com

Anmäl
2015-04-07 22:37 #4 av: Mirre395

#3 Så roligt! Jag hoppas att det fortsätter så;) ska bli kul att få se färger sen:)

Jag hoppas att det går bättre nästa gång, men det blir nog fullt upp ändå;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.